Werkgroep Muziek op de Berg

Februari 2024: de werkgroep zoekt nieuwe leden.

Alle prachtige Choral Vespers en concerten in de Bergkerk worden georganiseerd door de Werkgroep Muziek op de Berg. Twee leden van de werkgroep hebben wegens andere drukke werkzaamheden voor de Bergkerk helaas afscheid moeten nemen. Wie komt de werkgroep versterken en levert een bijdrage aan Muziek op de Berg? Het kost niet veel tijd, terwijl de dankbaarheid groot is.

De werkgroep Muziek op de Berg bestaat momenteel uit vier leden zodat de taken al heel behoorlijk kunnen worden verdeeld. Vele handen maken licht werk. Daarom wil de werkgroep graag uitbreiden naar zes mensen.

De huidige leden maken ook deel uit van het Bergkerk Vocaal Ensemble dat het leeuwendeel van de uitvoeringen voor zijn rekening neemt. De werkgroep vindt het belangrijk om ook enkele niet-zangers als lid te hebben. Want een blik van buiten en een frisse kijk op alles komt de kwaliteit alleen maar ten goede.

Wat doet de werkgroep?

  • Kort gezegd komt het erop neer dat je helpt bij het organiseren van de Choral Vespers en de concerten in de Bergkerk.
  • Organiseren betekent vooraf dingen regelen en op de dag van de uitvoering – dat is meestal een zondag – het verlenen van hand en spandiensten.
  • Dit betekent niet dat je alles zelf hoeft te doen. Het organiseren houdt in dat er voldoende mensen beschikbaar zijn.
  • De werkgroep vergadert een paar keer per jaar. Daarbij wordt regelmatig (Chinees) gegeten.

Wil je de werkgroep helpen? Dat zou fantastisch zijn. Je kunt in de Bergkerk na afloop van een dienst cantor-organist Cees-Willem van Vliet aanspreken. Je kunt ook een e-mail sturen naar muziek@muziekopdeberg.nl

» Muziekagenda

Tot ziens in de Bergkerk!